info@leones-realestate.hr+385 99 284 2871

O nama

Kupnja nekretnine jedna je od najvećih životnih odluka. Zbog toga je jako važno odabrati agenciju u koju ćete imati povjerenja i koja će vam pružiti sve relevantne informacije u tom odabiru. Izaberite agenciju s iskustvom koja će vam stajati na raspolaganju u svakom trenutku, koja će vam pružiti svu pravnu pomoć te vam biti potpora na vašem putu do realizacije kupoprodaje. Agenciju koja će uvijek imati vremena za vas te će vam i nakon kupoprodaje pomoći oko prijepisa svih priključaka, prijava kod nadležnih tijela pa sve do pronalaženja adekvatnog majstora za potrebne radove. Za to smo tu mi, agencija Leones, te se nemojte ustručavati, nego nam se obratite sa svim pitanjima koja imate na umu. Tu smo za vas da vam pomognemo u odabiru savršene nekretnine.

LEONES REAL ESTATE je licencirana agencija u prometu nekretnina upisana u registar posrednika u prometu nekretnina. Sjedište agencije je u Umagu na adresi Ulica Olge Ban 9. Naše područje djelovanja je zapadni dio Istarskog poluotoka, no s našim partner agencijama pokrivamo veliki dio Istre.

Ako kupujete ili prodajete nekretninu, a želite kvalitetnu, profesionalnu i stručnu uslugu obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo dati sve od sebe da pronađemo najbolje za vas.